GOKTUG
Ekim 10, 2024, 10:52öö
1
WordPress sitenizi açtınız, bir SEO eklentisi yüklediniz, ama bir şeyler eksik sanki.
Siteniz sıralama almıyor, belki index bile almıyor.
Bunun nedeni sitenizin temel ayarlarını yapmayı atlamanız olabilir.
İşte bu temel ayarları nasıl yapacağınızı uygulamalı olarak anlattığım WordPress SEO Eğitimi, siz değerli hayp üyelerine özel olarak ücretsiz.
https://www.udemy.com/course/wordpress-seo-egitimi/
Eğitime sahip olmak için konuya yorum bırakmanız yeterli, dönüş yapacağım.
36 Beğeni
Selam eğitiminize katılmak istiyorum teşekkürler
3 Beğeni
GOKTUG
Ekim 10, 2024, 12:34ös
3
Selamlar,
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim, mesaj olarak ilettim.
1 Beğeni
GOKTUG:
…i açtınız, bir SEO eklentisi yüklediniz, ama bir şeyler eksik sanki.Siteniz sıralama almıyor, belki index bile almıyor.Bunun nedeni sitenizin temel ayarlarını yapmayı atlamanız olabilir.İşte bu temel ayarları nasıl yapacağınızı uygulamalı olarak anlattığım WordPress SEO Eğitimi, siz değerli hayp üyelerine özel olarak ücretsiz.Eğitime sahip olmak için konuya yorum bırakmanız yeterli, dönüş yapacağım.
Merhaba, eğitiminizi merak ediyorum.
2 Beğeni
GOKTUG
Ekim 11, 2024, 8:42öö
7
Huseyin_Cetin:
Bende katılmak isterim
Selamlar,
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim, mesaj olarak ilettim.
GOKTUG
Ekim 11, 2024, 9:36öö
9
Selamlar,
Öncelikle ilginiz için sağolun hocam, mesaj olarak ilettim.
resatb
Ekim 11, 2024, 9:45öö
10
GOKTUG:
…i açtınız, bir SEO eklentisi yüklediniz, ama bir şeyler eksik sanki.Siteniz sıralama almıyor, belki index bile almıyor.Bunun nedeni sitenizin temel ayarlarını yapmayı atlamanız olabilir.İşte bu temel ayarları nasıl yapacağınızı uygulamalı olarak anlattığım WordPress SEO Eğitimi, siz değerli hayp üyelerine özel olarak ücretsiz.Eğitime sahip olmak için konuya yorum bırakmanız yeterli, dönüş yapacağım.
Merhaba, eğitiminizi merak ediyorum. Katılmak isterim
1 Beğeni
GOKTUG
Ekim 11, 2024, 10:14öö
16
@resatb @Lisanspace @Kerim @alp1299 @Hayati_Kadiroglu @tamerror
Selamlar, ilginiz için çok teşekkür ediyorum. Kuponu mesaj kutunuza ilettim.
1 Beğeni
GOKTUG
Ekim 11, 2024, 10:17öö
18
@Fronar Merhabalar, ilginize ben teşekkür ederim. Mesaj kutunuza ilettim.
GOKTUG
Ekim 11, 2024, 10:28öö
20
Merhabalar hocam, ilginize ben teşekkür ederim. Posta kutunuza ilettim.
GOKTUG
Ekim 11, 2024, 11:07öö
32
Cihan
Ekim 11, 2024, 11:28öö
35
GOKTUG:
Merhaba, ben de katılmak istiyorum. Teşekkürler
1 Beğeni
Ben de katılmak istiyorum. Teşekkürler.
1 Beğeni
Fatma
Ekim 12, 2024, 6:19öö
101
Eğitiminize katılmak istiyorum, teşekkürler
1 Beğeni
abi merhaba eğitimine katılmak isterim
1 Beğeni
GOKTUG:
Emeğiniz ve yarattığınız imkan için teşekkürler
1 Beğeni
GOKTUG:
selam eğitime katılmak istiyorum
1 Beğeni
yasar
Kasım 22, 2024, 5:55ös
136
Hocam biz de eğitiminizden faydalanabilir miyiz?
1 Beğeni
farklı bir bakış açısı kazanmak adına eğitimden faydalanmak isterim.
1 Beğeni