Dijital Ürün Ticaretine Nasıl Başlanır? Tecrübe ve Sermaye Olmadan? [ÖZEL SERİ]

5 yıl önce başladım bu hayalet ürünleri satmaya

Elle tutulamayan ama avuç dolusu kazanç getirebilen dijital ürünlerden bahsediyorum. Lisans sattım. Yazılım sattım. Online eğitim sattım. Ve onlarca arkadaşımla paylaştım elimdeki formülleri.

Şimdi onlar da satıyor bu dijital ürünleri.

O yüzden dijital ürün satmak isteyen birinin çekincelerini biliyorum. Ve bunlar gerçekten bazı formüllerle aşılabilir diyorum. Haypnet için de bir seri başlatmak istiyorum…

Kimler katılabilir sorusuna “herkes” diyebilirim. İnançlı ve kararlı olan herkes.

Daha önce WordPress SEO Eğitimi (ücretsiz) ve WordPress Site Hızlandırma Eğitimi (ücretsiz) gibi ufak hediyelerimiz olmuştu.

Bu ise bambaşka olacak…

Bir örnek. Aşağıdaki formüllerle sıfırdan başlayıp her ay düzenli gelir kazandıran online eğitimler hazırlamayı göstermiştim geçmişte. Katılan arkadaşlarım tatmıştı “otomatik gelir” dediğimiz şeyin güzelliklerini.

https://kursungemisi.com/

Bu sadece bir örnek. Başka güzellikler de göreceksiniz. AMA ŞURASI ÖNEMLİ:

Dijital Ürün Ticaret Serisi, Haypnet GÜVEN SEVİYESİ 2 ve üzerinde olan üyelerimiz için ücretsiz olacaktır. Bunun anlamı… Toplulukta aktif ve yardımlaşmaya katkı sunanlar içindir hediyemiz. Faydalı konular açıp, yorum ve beğenilerle diğer üyelere ilham olduğunuzda güven seviyeniz artacaktır.

Hepsi bu kadar :dizzy:

Merak ettikleriniz ve sormak istedikleriniz varsa cevaplamaktan mutluluk duyarım (:

40 Beğeni

Süpermiş katılmak isterim güven seviyem yeterli midir aceba yada ne kadar yükseltmem gerekir??

9 Beğeni

Siz güven seviyesi 0’dan 1’e yükselmişsiniz bile :slight_smile:

2 için de epey az kalmış. Buradan kontrol edebilirsiniz:

:point_right: Profilim

Tüm bunlar, toplulukta spam ve kirlilik yaratmayacak şekilde tamamlandığında Güven Seviyesi 2’ye ulaşacaksınız. Ve harika hediyeler için hak kazanmış olacaksınız.

23 Beğeni

bu o halde herkes için değil de aktif topluluk üyeleri için oluyor sanırım.benim bahsettiğiniz ikinci seviye olmam yakındır ancak yeni katılan üyeler bunu ücretli mi alabilecekler merak ettim doğrusu

10 Beğeni

Hemen başlayıp 40 beğeni yaparsak eğitime katılım hakkı alabiliyormuyuz

10 Beğeni

Konuda belirttiğim gibi herkes için hediyeler de bulunuyor. Nitekim topluluk müdavimleri ve aktif üyelerimiz için de elbette çeşitli ayrıcalıklar sağlamalıyız.

Şöyle düşünelim.

Eğitim sürecinden, dijital ürün üretmek için araçlar, tanıtmak ve pazarlamak için taktikler ve satış zamanı geldiğinde ödeme altyapısına kadar tarafımızca sağlanan bir sistem…

Sadece “ücretsiz” bir ödeme altyapısının maliyeti bile sağlamak istediğimiz değerin büyüklüğüne işaret ediyor. O yüzden böylesi imkanları tüm “yeni üyeler” için sunabilmek maalesef mümkün değil.

Bu açıdan güven seviyeleri… Değer sağlama ciddiyeti gösterenlerin karşılığında böylesi hediyeleri kazanacaklarına işaret eden bir belirteçtir. (:

17 Beğeni

Muazzam bir seri, mantıklı bir ödül sistemi :clap: :clap:
Haklı olarak bunca şeyin bir bedeli olmalı.Ücretli ve ücretsiz ayrımını böyle yapmanız gayet adil olmuş

9 Beğeni

Amaç aslında pek de çekiliş usulü değil. Yani şu kadar şunu yapın hak kazanın olarak değil de, topluluk içi güven kazanan üyelerimiz için ayrıcalıklı hediyeler sunmak olarak düşünebilirsiniz.

Bu etkinlik dediğiniz gibi, sağladığı değer ve maliyetleri açısından iyi bir ücreti hak ediyor kesinlikle.

Ama işin güzel yanı bu ücretlerin hepsi ana sponsorumuz ikas tarafından ödendi zaten (:

ikasxhaypnet

13 Beğeni

Yeni eğitim hayırlı olsun, umarım yakın zamanda 2. seviye olabilirim de katılmak kısmet olur (:

9 Beğeni

Şu kursungemisi.com için erken hediye alma imkanım var mıdır acaba :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: Online eğitim üzerinde para kazanan zibilyon tane insandan biri olmak istiyorum bende artık :D

7 Beğeni

sermayesiz başlamak zorundayım eğitim faydalı olacak inanıyorum.

5 Beğeni

Yeni uyelik actim, gereklikleri kisa surede yerine getirdikten sonra katilmamda bir sorun olur mu? Tesekkurler.

4 Beğeni

İlk önce bununla başlayabiliriz. Yayınlanmadan önce birkaç revize gerekiyor sadece, bakalım (:

Evet ikas.

Merhaba elbette katılabilirsiniz.

4 Beğeni

pek ne zaman başlıyor

3 Beğeni

Hocam dijital ürün ticareti derken tam olarak kastedilen nedir? Açıkçası bu tarz bir başlangıca çok ihtiyacım var ancak nereden başlayacağımı bilemiyorum:)

Sağ köşeden profil resminizin olduğu kısma gelin. En alttaki butona tıklayın açılan sütunda. Açılan ekran genişlet var ona tıklayın. Orada göreceksiniz.

1 Beğeni

sizi yeni keşfettim emeğinize sağlık

2 Beğeni

freelancer üniversitesi zamanında da çok kişiye yardımcı olmuştun hatırlıyorum abi. fiverin fsini bilmeyenler bile dolar kazandıklarını söylüyolardı sağda solda. o projeni çok takip edemedim fakat bu sabırsızlıkla takip ettiğim bir etkinlik olacak gibi görünüyor.hepimize başarılar diliyorum :smiling_face:

4 Beğeni

Profil kısmından görebilirsiniz

2 Beğeni

merhaba ilk yorumda yazıyordu görsel olarak ekledim yukarıda :dizzy:

fiziksel olmayan herhangi bir şeyi satarak kazanç sağlama (: bunu otomatik devam ettirecek e-ticaret sistemleri kurmak.

bakalım hayırlısıyla aynı başarıyı yakalamanıza yardımcı olabilirsem ne mutlu bana :slightly_smiling_face:

6 Beğeni