Eğitime daha öncesinde katılmış birisi olarak şunu söylemek isterim daha önce farklı eğitimlerde satın aldım (Fiyatı @GOKTUG hocamın x8-x10 katı) olan eğitimler ama bu eğitim kadar verimli değillerdi bir ikinci nokta Göktuğ hocamın 0 (sıfır) egosu kendisine çok saçma sorular yöneltmeme rağmen kafa yordu yardımcı oldu o nokta ile ilgili anlık bilgisi yoksa’da birlikte beyin fırtınası yaptık Teşekkürler @GOKTUG
Çok teşekkürler hocam. Estf. Hiçbir zaman saçma soru sormadınız. O kısma katılmıyorum :)
Merhaba hocam, eğitiminize katılmak isterim teşekkürler
merhaba eğitimize katılmak istiyorum teşekkürler
Bende alıp öğrenmek isterdim açıkcası, wordpress filan bilemediğim için domain, hosting filan derken canva üzerinden basit bir şekilde açabildim ancak sitemi. Bir sonraki sefere umarım daha kaliteli bir site yapabilir veya yaptırabilirsem, o zaman bende eğitiminizi görmek isterim. Yine de teşekkürler.
Hocam geç kalmışım gibi oldu ama eğitimi istiyorum yardımcı olurmusunuz.
merhaba hocam katılmak isterim, bana da kod paylaşabilir misiniz
Merhaba Wordpress konusunda bi başlangıç yapabilmek adına bende göz atmak isterim. İlginiz için sağolun.
selamlar, eğitiminize katılmak istiyorum.
Ben de katılmak isterim Göktuğ hocam.
Bende bu sıralar SEO tarafında kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Bu eğitimi deneyimlemek isterim.