Zahmetsiz Reklam Geliri Kazandıran Web Uygulamaları Yapıyorum - ADSAPP

Merhaba arkadaşlar :wave:

Adsense reklam geliri kazanmanın ne kadar harika bir his olduğunu duymuşsunuzdur. Evet pasif gelir güzeldir fakat pek çok kişi bu lezzeti artık tadamıyor. Çünkü işler değişti ve yük ağırlaştı.

Şimdi zorlanmadan kazanmak için web uygulamaları tercih ediliyor.

Birkaç yıldır müşterilerime ADSAPP hizmeti veriyorum. Değişen Google algoritmalarına karşı gözü açık olanlar vakit kaybetmeden bu tarafa yöneliyor.

ADSAPP NEDİR VE BUNA NE KADAR İHTİYACINIZ VAR?

Bu trend, siteniz için Adsense kazancı getiren bir web uygulamasına sahip olmaktır.

Olmazsa?

Diğer tonlarca rakibin arasından sıyrılmak için nefes nefese bir yarışa sürüklenirsiniz. Çünkü siteniz için sürekli yeni ve kaliteli içerikler hazırlamanız gerekir. Bunun sonu yoktur. Zorlukları biliyorsunuz.

Ancak web uygulamaları bundan tamamen farklıdır.

Ziyaretçiler sitenize uygulamanız için gelirler ve bunun güzel yanı, bir kere kullandıktan sonra tekrar gelebilirler. Siz de bu avantajı reklam gelirlerinizi hızlı ve kolayca yükseltmek için kullanırsınız.

Demek ki, Adsense’ye yeni başlanız da, zaten reklam geliri kazanıyorsanız da fark etmez.

Bu hizmet reklam gelirleriniz için gözle görülür bir fayda sağlayacaktır.

PEKİ BU NASIL ÇALIŞARAK SİZİN İÇİN REKLAM GELİRİ GETİRİYOR?

Birşey yapmanıza gerek kalmadan ben hallediyorum.

Siteniz için portfolyomdan bir web uygulaması seçiyoruz birlikte. Aranma hacmi olan ve reklam geliri getiren bu uygulamayı sitenize entegre ediyorum.

Adsense reklam kodlarınızı veriyorsunuz ve bunları da uygulamanıza ekliyorum.

Sürekli kullanmaya uygun olan bu web uygulamanızdan adsense geliri kazanıyorsunuz.

Daha fazla detay veya hizmet almak için bu konu altına yazabilirsiniz. Bana Özel Mesaj gönderebilirsiniz.

4 Beğeni

adsense tercih edenler için güzel bir çözüme benziyor hizmetiniz.başarılar dilerim

1 Beğeni

Tam olarak aradığım şeye benziyor, detaylar için özel mesaj gönderiyorum

1 Beğeni

Teşekkürler Sezer :pray:

Mesajınızı bekliyorum teşekkürler :pray:

2 Beğeni

Elimdeki işlerimi hallettim ve geldim :dizzy: Tüm mesajlara geri dönüş yapıldı.