Sonunda benimde özlediğim o çetin gerilla pazarlama sezonu başladı :)
Dijital ürün ticaretine hazırız.
Kayıtlar kapatıldı. 13.12.2024 19:00’da nazikçe sol taraftaki kategoriler bölümünde “Dijital Ürün Ticareti” kategorimizi göreceksiniz.
Ve sadece siz dahil olabileceksiniz.
Dışarıya kapalı bu etkinlikte nerelere varacağımızı bende merakla ve heyecanla bekliyorum.
Sözün özü, şimdi gerçekten Hayp’landık hepimiz…
14 Beğeni
Merak içinde takipteyiz. Kendimize bişeyler katabileceğimiz. Yeni bir meslek edinebileceğimiz güzel etkili bir çalışma olur inş
2 Beğeni
Melih_Cat:
… benimde özlediğim o çetin gerilla pazarlama sezonu başladı :)Dijital ürün ticaretine hazırız.Kayıtlar kapatıldı. 13.12.2024 19:00’da nazikçe sol taraftaki kategoriler bölümünde “Dijital Ürün Ticareti” kategorimizi göreceksiniz.Ve sadece siz dahil olabileceksiniz.Dışarıya kapalı bu etkinlikte nerelere varacağımızı bende merakla ve heyecanla bekliyorum.Sözün özü, şimdi gerçekten Hayp’landık hepimiz…
Umarım güzel bir süreç olur. Açıkcası katılmayı çok isterdim. Çünkü önceki deneyimlerden (fiverr) sürecinden biliyorum ki sektörde önceden hiç konuşulmayan ve gerçekten anlamlı olan bilgileri vereceksiniz.
2 Beğeni
fiverr paydası benim için de çok değerli. isterim ki sizler de dahil olabilin ama çok yüksek katılımda pek özverili olamayabilir açıkçası.
4 Beğeni
Şuanda level 2 olmak için biraz daha aktif olmaya çalışıyorum. Level 2 oldugum takdirde katılmaya çalışıcam
1 Beğeni
Melih_Cat:
… benimde özlediğim o çetin gerilla pazarlama sezonu başladı :)Dijital ürün ticaretine hazırız.Kayıtlar kapatıldı. 13.12.2024 19:00’da nazikçe sol taraftaki kategoriler bölümünde “Dijital Ürün Ticareti” kategorimizi göreceksiniz.Ve sadece siz dahil olabileceksiniz.Dışarıya kapalı bu etkinlikte nerelere varacağımızı bende merakla ve heyecanla bekliyorum.Sözün özü, şimdi gerçekten Hayp’landık hepimiz…
Çok heyecanlıyım. Artık olumluya yorma vakti.
2 Beğeni
ducktr
Aralık 12, 2024, 9:04ös
10
Hayırlı olsun başarılar herkese. Seviye 2 olamadık, 2 günle kaçırdık sanırım.Umarım sonradan bizlerde dahil olabiliriz. Melih hocam ek kontenjan yokmudur
3 Beğeni
Berkant
Aralık 12, 2024, 10:27ös
11
Melih_Cat:
Level 2 olmak çok zor gibi geldi
Bir de level 2 olup, katılabilseydik çok güzel olacaktı :) Hayırlı olsun, X’te yazdıklarını görüp, inanıp, güvendiğim için takip ettim ve buraya kayıt oldum. Yazım tarzından, anlatım tarzından bile boşa konuşmadığın belli oluyor. İnanıyorum ki güzel bir iş ortaya koyacaksınız.
Etkinliğimizi başlattık. Konuyu kilitliyorum.
3 Beğeni