WordPress Site Hızlandırma Eğitimi (ücretsiz)

@Oguzhan_Demirer @Hayati_Kadiroglu @raspire @metfckn Uzay Teknolojisi ile WordPress Site Hızlandırma eğitimine ücretsiz erişim kodu mesaj kutunuzda… :incoming_envelope:

Yavaş WordPress sitemi hızlandırmak istiyorum…

talepleriniz için ihtiyacınız olan eğitimi gönderdim. İzleyin ve uygulayın sonuçları kendi gözlerinizle görün.

3 Beğeni

Ben de katılmak istiyorum. Teşekkürler.

1 Beğeni

@ByShyTaN @Myilmaz @zarifcan Uzay Teknolojisi ile WordPress Site Hızlandırma eğitimine ücretsiz erişim kodu mesaj kutunuzda… :incoming_envelope:

O zaman WordPress site hızlandırma ipuçlarını uygulama vaktiniz geldi. Geç açılan sitenizi optimize etmenin bilinmeyen yollarını görmek üzeresiniz.

4 Beğeni

@vysltmnci @aliunal17 @oswore @medyasmart @Ibrahim_Yildiz @Kubucco @Evren_Ayaz Uzay Teknolojisi ile WordPress Site Hızlandırma eğitimine ücretsiz erişim kodu mesaj kutunuzda… :incoming_envelope:

Gerçek bir site hızlandırma optimizasyonu, sadece site hızlandırma eklentisiyle yapılmaz. Litespeed, WP Rocket gibi eklentiler, temel iyileştirmeleri yaptıktan sonra daha büyük etki gösterir.

Sanılanın aksine, site hızlandırma önbellek eklentisi kurmak, görsel optimizasyon yapmak ve CSS/JS sıkıştırmaktan ibaret değildir. Bunlar hız optimizasyonun cilasıdır.

Asıl performans optimizasyonu yazılımsal sorunları - çakışmaları gidermek, veritabanının pürüzsüz çalışmasını sağlamak, 3. taraf bağlantıları azaltmak gibi derin işlemleri barındırır.

Şimdi siz de bu hız optimizasyon eğitiminde gerekli adımları öğreneceksiniz…

Eğitiminize katılmak isterim, şimdiden teşekkürler

@emrekargi @Mafiguto @Izzet_Algin @Fbakis @Fatma Uzay Teknolojisi ile WordPress Site Hızlandırma eğitimine ücretsiz erişim kodu mesaj kutunuzda… :incoming_envelope:

Bu eğitimde, sitenizin hızını artırmak için…

• Hızlı tema ve eklenti seçimleri
  • Resimlerinizi optimize etme yöntemleri
  • Cache eklentilerini kullanma
  • Sunucu ve hosting ayarları

Gibi basit tekniklerin ötesinde dersler göreceksiniz.

Bu teknikler, sitenizin yüklenme süresini kısaltacak ve kullanıcı deneyimini iyileştirecek.

Eğitimle ilgili herhangi bir sorunuz varsa buradayım.

Bu sektörde hizmet vermek için kendimi geliştirmek amacıyla eğitime katılmak istiyorum

@emrecanaltuntas @doktor @Huseyin_Tutoglu Uzay Teknolojisi ile WordPress Site Hızlandırma eğitimine ücretsiz erişim kodu mesaj kutunuzda… :incoming_envelope:

2,6 sn çıktı.
wordpres i bir türlü sevemedim ama senin paylaşımlarından dolayı kopamıyorum da,
laboratuvar maksatlı kullandığım bir sitem var, tavsiyelerini uygulamaya devam :handshake:

2 Beğeni

@emrekargi @Dijiseo Uzay Teknolojisi ile WordPress Site Hızlandırma eğitimine ücretsiz erişim kodu mesaj kutunuzda… :incoming_envelope:

sanırım önce wix’ten wordpress’e geçmem gerekiyor :')

Eğitimi geciktirdim biraz ama bitmek üzere. Memnun kaldım. Belki de 1 yılda öğreneceğiniz bilgileri toplu bir şekilde hap gibi öğreniyorsunuz. Sadece tek olumsuzluğum videoları izlerken kalite birden düşüyor. Sorun bende mi bilmiyorum ama kaliteyi otomatik ayarlamak yerine biz seçebilsek bu problem çözülür diye düşünüyorum. Çok değerli bir eğitim olmuş herkese öneriyorum.

1 Beğeni

@Tamer_Taskin @Orhan_Kiranatli @M_P Uzay Teknolojisi ile WordPress Site Hızlandırma eğitimine ücretsiz erişim kodu mesaj kutunuzda… :incoming_envelope:

WordPress öğrenmeye başlıyorum, ileri de lazım olacak, teşekkürler :sparkles:

bu tarz eğitimlerde farklı görüş açılarına ihtiyacım var. teşekkürler.

Websitem Mobilde 4 Sn Web’de 3 Sn’de açılıyor açıkcası bu değerlerin 2 Sn altı olmasını istiyorum

CRO arttırmak için kimse yavaş açılan bir siteden hizmet/ürün almak istemez

müşterilerime web sitesi hizmeti sunuyorum genel olarak ürün satışı ya da tanıtım siteleri oluyor açılışı 4 5 saniye sürebiliyor bu eğitim benim için çok faydalı olacaktır

bu eğitim için kod rica edebilir miyim ben de ufak çaplı müşterilerime hizmet sağlıyorum.

1 Beğeni