Websitemiz nasıl olmuş?

https://dask.agency/sub

Merhaba, abone sistemli tasarım ajansımızın sitesini sonunda bitirdik sayılır, geriye tanıtım videolarını çekmek kaldı. Sizce nasıl olmuş?

2 Beğeni

Site gayet hoş, minimalist ve kullanışlı olmuş elinize sağlık. Ancak, ‘Neden abonelik sistemi?’ sorusu ile altındaki cevaplar tam olarak örtüşmüyor gibi geldi. Cevaplar, abonelik sisteminin neden tercih edildiğinden ziyade ‘Neden DASK’ı tercih etmelisiniz?’ sorusuna yanıt veriyor gibi hissettirdi.

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim, siz dedikten sonra farkettim gerçekten öyle olmuş biraz, yarın yeniden hazırlayacağım :pray:

1 Beğeni

inceledim oldukça kibar ve gösterişli olmuş bir sorun da göremedim ui ux tarafında. yine hangi ai ide bu ;)

1 Beğeni

Çok teşekkürler abi, AI değil ya halis mulis tasarımcı işi + Framer

1 Beğeni

Site tasarım olarak güzel görünüyor. Dikkatimi çeken şeyleri de yazayım. Siteyi template üzerinden mi oluşturdunuz? Bazı görseller mockup görselleri özellikle ekip çalışanları, kadın görselleri (google indekslemiş) başka sitelerde de kullanıcı profili şeklinde eklenmiş. (Fal sitesi, remotehub gibi sitelerde varlar). Hızlı şekilde midjourneyden falan görsel oluşturup onlar ile değiştirirseniz görseller size ait olur. Veya kendi çalışan fotoğrafları kullanılırsa daha iyi olur.
Footer kısmında eksik linkleri tamamlarsanız daha sağlıklı olur (Yasal, Hakkımızda, Instagram). Sonrasında dikkatimi çeken sıkça sorulan sorularda böyle bir cevap görünce komik geldi bir anda görünce :))
“Önceliğimiz pazarlama ajansları olsa da ağzının tadını bilen her sektörden müşterilerimize hizmet sunmaktayız.”

Ne dediler kısmında ki kullanıcılara görseller ekleyebilirsiniz (Midjourney veya benzeri ai ile)
SSS sayfasında aşağı kaydırırken ilk önce beyaz bir boş çerçeve var sağ tarafta daha aşağı kaydırınca bu sefer sol tarafta boş siyah çerceve var. O kısımlar görünmüyor eğer bir görsel falan varsa. SSS kısmında tanıtım videosu linki Panasonic 4k videosu var. Size ait video konacak anladığım kadarı ile unutmayın diye yazıyorum :))

H1 H2 H3 etitekleme olaylarına dikkat edin derim 11 tane H1 etiketi var. Hiyerarşiye dikkat etmek gerekiyor google için.

2 Beğeni

öyleyse çok çok daha iyi olmuş gerçekten emek var emek

1 Beğeni

Öncelikle siteyi detaylıca inclediğiniz için ve zamanınızı ayırdığınız için gerçekten çok teşekkür ederim.

Evet siteyi başta template olarak aldık ancak çok fazla değiştirdik, dediğiniz gibi görseller, videolar, h1 h2 h3 etiketleri de o yüzden karıştı, onları halen ayarlamaya çalışıyoruz. Tanıtım videosundan vazgeçtik çok zaman alacağı için.

soru cevap kısmını biraz esprili olsun istedim sonradan değişebilirim belki geri bildirimlere göre

tekrardan çok teşekkür ederim

çok saol abi uğraştık biraz, karşılığını alacağız inşallah