Upwork bir köle kaybetti. Hayp.net bir yazılımcı kazandı

Ben Tarık, aranıza hoş geldiğimi düşünüyorum :keyboard:

Yıllarca çeşitli freelancer platformlarında web geliştirici olarak hizmet verdim.Yurt içi ve yurt dışında müşterilerime her zaman bana verdiklerinin en az 10 katını kazandırdım.Ancak Hindistan ve Pakistanlı arkadaşları sömürmek için bizi de arada yakan bu mecraları terk ettim.

Çeşitli web uygulamaları geliştirdim.Bu uygulamalar temelde saas üzerinden veya reklam geliri üzerinden kazanıyorlar.En büyük çalışmam 2 sene önce müşterim için kodladığım ve şuan $50.000 MRR gören bir seyahat rehberi uygulamasıydı.

İşimi çok seviyorum ve Türkiye’de bizi temsil eden bu topluluğa büyük bir heyecanla katıldım.Birlikte güzel girişimler başaracağımıza inanıyorum Hayp sakinleri :dizzy:

11 Beğeni

Bencede çok hoş geldiniz.Sizin gibi yetenekli yazılımcılara ihtiyacımız var.Temellerini attığım bir web projem var benimde.Fikirlerinizi almak için özel mesaj iletiyorum izninizle.

2 Beğeni

Sabit ücret yerine müşterilere kazandırdığınızın %10’unu alıyorsanız süper bir geliştirici olmalısınız.

Pay olarak mı alıyorsunuz?

1 Beğeni

Teşekkürler mesajınız gelmiş bakıyorum hemen

Hayır yanlış anlaşıldı sanıyorum :sweat_smile: Hiç pay alarak çalışmadım iş üzerinden ücret alıyorum.Amma bu söylediğinizi çevremde yapan geliştiriciler var.Yakında bende yapmaya başlayabilirim.

1 Beğeni

Size özelden danışabilir miyim ? Bir bakıma mentor arıyorum. Size işlerinizde karşılık olarak mevcut yeteneklerimle faydam da belki olabilir.

1 Beğeni

hoşgeldin @TARIK.dev :partying_face: sıkça danışacağımız bilir bi kişiye benziyorsunuz :)

1 Beğeni

Merhaba topluluğumuza katılmanıza çok sevindim.

1.5 sene öncesine kadar bahsettiğiniz platformlarda yoğunluklu freelancer işler yapıyordum sizin gibi. Ne demek istediğinizi çok iyi anlıyorum.

Kendinize özel projeniz var mı bilmiyorum ama burada dijital girişimlerin pazarlamasından vergi konularına kadar ele alıyoruz. Hayp.net daha yeni açılmış olmasına rağmen burada projelerini launch edenler bile oldu.

Umarım birlikte güzel projeler geliştirebiliriz.

2 Beğeni

Aramıza hoşgeldiniz :)

1 Beğeni

Hoşbulduk arkadaşlar teşekkürler.

Tabi ulaşabilirsiniz