Merhabalar,
Sizce Türkiye’de e-mail marketing iyi bir şekilde çalışıyor mu?
Yurt dışında e-mail marketingin çok fazla satış getirdiğine dair pek çok yazı okudum ama gözlemlediğim kadarıyla bizim ülkemizde durum yurt dışındaki gibi değil.
Sizin düşünceleriniz nedir? Hala bu sistem çalışıyor mu ?
Gelen kutusuna düştüğü sürece çalışır elbette. Tanıtım ve Spam olunca sorun oluyor maillerin gittiği yer.
Bunun dışında mail konu başlığı, içeriği ve toplanan maillerin hedeflediği insanların ilgi seviyesi de önemli.
3 Beğeni
tanıtım ya da spama düşmesini nasıl engelleyebiliriz acaba, bunun bir tüyosu var mıdır hocam bildiğiniz? @Melih_Cat
bikaç şey var.
1- dkim, dmarc ve gönderilen sunucunun güvenirliği. mesela convertkit bu konuda başarılı.
2- spam filtresine takılmayın. çok fazla link koymak veya “ücretsiz” “satın al” gibi mailler düşük değerli hatta spam algılanabiliyor.
3- maillerin tıklanma oranı önemli. mail gönderdikleriniz açmazsa bi süre sonra spam veya tanıtıma gönderilir. o yüzden mail listenize herkesi değil, sadece ilgili insanları eklemelisiniz.
4- abonelikten çık seçenği olmalı
5- maillerinizde kullanıcıların cevap yazacağı şeyler söyleyebilirsiniz. maillerinize cevap geldikçe güvenirliği artar
başlangıç için bunlar yeterli :)
2 Beğeni
süper bilgiler, teşekkürler hocam @Melih_Cat