Sosyal medyalara erişim engeli getirildi

Önemli bir duyurumuz var.

Ankara’daki hain terör saldırısının ardından Instagram, Twitter, Facebook, Youtube gibi sosyal medyalara erişim engeli getirildi.

Yanlış ve yanıltıcı bilginin önüne geçmek için alınan bu tedbiri gerekli buluyoruz.

Bu sosyal medyaların ne zaman açılacağı belirsiz olsa da, ülkemizdeki son gelişmeler konusunda hassas ve duyarlı olmamız gerektiğini unutmayalım.

Hayp.net, siyasi ve türevinde ayrıştırıcı hiçbir söylemi kabul etmeyecek ve gerekli müdahaleyi yapacağız.

Ayrıca böyle zamanlarda, olaylara gösterdiğimiz reaksiyon ve tavırlarımız konusunda dikkatli olmalıyız.

Topluluğumuzda her zaman olduğu gibi sadece dijital girişimler özelinde fikir belirttiğiniz için teşekkürler.

9 Beğeni

bende ne twitter ne instagrama giremeyince haberlere baktım daha yeni oldu sanırsam.

söylediklerinize katılıyorum ben böyle zamanlarda vpn bile kullanmıyorum.herkes kendince birşeyler söylemek yerine sükunet içerisinde olmalıdır.

5 Beğeni

Üzüntü içerisimdeyiz.Biz kendi halinde işine gücüne bakan küçük insanlar olmaktan mutluyuz.Sonu gelmiyen bu gibi tartışmalar zaten gereksiz.Biris bu haklı diyor başka birisi şu haklı gibi sosyal medya atışmalarını zaten hiç takip etmiyorum.Sosyal medyayı sadece iş için kullanıyorum bu anlamda ne kadar erkenden açılırsa sevinirim

1 Beğeni

Türkiye’de olmadığım için yaşananları şuan burada gördüm hayretle.Ülkemiz herşeyi aşabilecek güçte bunları da aşacaktır :pray:

4 Beğeni

birşeyler söylemek isterdim ancak dediğin gibi bazen sessiz kalmak en iyisi

1 Beğeni

merhaba burada siyaset falan hiç görmedim zaten fakat uyarınız isabetli olmuş tabii

1 Beğeni

tamam patron sakince bekliyoruz

1 Beğeni

Başımız sağ olsun…

Maalesef düşmanlar dijitalde de durmuyor, halkı kin ve düşmanlığa sevk edecek türden bilgi kirliliği yayılıyor.

2 Beğeni

Instagram facebook açıldı. X ve youtube hala kapalı

2 Beğeni

Aslında tiktok gibi olacaksın bu alemde.Hiçbir erişim engeli riski yok tertemiz.Çünkü diğerleri o veya bu şekilde dezenformasyona elverişli.

Özellikle x’de herkes uzman analist ve herşeye bir yorumu mutlaka var.

Herkes de anlamayıvere şu devlet işlerinden kapatmazlar x’i de.

Hani bir mim var ya, uçan kuşa muhalefet olan - linç ve öfke patlamalarından geri durmayanların yeridir x diye. Buna katılıyorum gerçekten

1 Beğeni

Çok yerinde bir karar

1 Beğeni