Selamlar,
Paytr api entegrasyonunu tamamladım.
Fakat yine de ödeme yapmak için müşterinin 2 butona basması gerekiyor.
Örneğin; landing page’e geldi ve alma kararı verdi. Butona bastı. Sonrasında checkout sayfasına email, numara gibi bilgileri yazıp tekrar bir butona basması gerekiyor.
Burada da paytr kredi kartı bilgilerini istiyor.
Yapmak istediğim şey landing page’deki butona bastıktan sonra direkt email, numara ve kredi kartı bilgilerini yazıp ödeme yapabilmesi.
Çok fazla şey denedim ama bir türlü olmadı.
Plugin olarak cartflows kullanıyorum fakat plugini devre dışı bırakıp da denedim bir değişiklik olmadı.
Son çare buraya yazmak istedim. Bilgisi olan birisi varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Hocam paytr zaten zorunlu olarak kendi çerçevesinde, ayrı bir modül olarak açılıyor.dolayısıyla checkout form doldurulsa bile paytr ayrı açacaktır.
ancak ödeme sayfasına inline gömmek istediğinizde custom api kodlatmanız gerekmekte.bildiğim kadarıyla da, yeni ve pek güvenirlik kazanmamış mağazalarda buna da müsaade yok.paytr ayrı olarak açılacaktır.stripe ve iyzico gibi değil yani.
Bildiğim kadarıyla olmuyor, paytrnin arayüzüde baya kötü olduğu için müşterilerde olumsuz bi dönüşüm olma ihtimali var. Dropshipping denediğim zamanlarda pek memnun kalmamıştım siteleri çöküyordu sürekli. İyzico tavsiye ederim
Onu bende tam anlamadım iyzico nun referans kısmında firmaların ödeme kısmına baktım birbirinden farklı arayüzler var kimisi direkt açılıyor kimisi ek sayfa açıyor, apisi izin veriyor heralde. Ek sayfa açılsa bile iyzico daha dertsiz bi altyapı.