Buraya her girdiğimde kullanıcı sayısının arttığını görüyorum. Güzel gelişme.
Şimdi SAAS’çılara bir sorum olacak.
Eğitim odaklı bir proje başlattım 2 ay önce. 2 aydır müşteri kazanamıyorum. İlk ödemeyi alsam diyeceğim ki oldu. ya projede bir eksiklik var, ya tanıtımını yapamıyoruz.
Benim şöyle bir düşüncem var. paketlerde deneme sürümü var 14 gün. kullanıcı kayıt olduğunda direk 14 gün ücretsiz kullanabiliyor. ama sonra ya uzatmıyor, ya geri dönmüyor bir şekilde.
Birde bu mobil appe çok daha uygun bir proje. mobil app imiz henüz yok.
Fiyatlar kahve parası kadar bir şey.
Kitle: Öğrenci kitlesi
Başından böyle olumsuzluklar geçmiş saasçı arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Tüm önerilerinize açığım.
Hocam, öncelikle projenizin hizmet sahasını tam olarak belirtirseniz daha spesifik bir değerlendirme yapabiliriz. Ancak detayları tam bilmediğim için, yüzeysel olarak aklıma gelenleri paylaşmak istiyorum.
Ben de benzer şekilde, webmasterlar için bir yapay zeka aracı geliştirmiştim ve oldukça ilgi görmüştü. Ancak başka (ve daha kârlı) işlere yöneldiğim için devam ettiremedim.
Şimdi SaaS bir startup için konuşacak olursak, öncelikle hedef kitle analizi yapmak hayati. Öğrencilerden ciddi bir gelir elde etmenin zor olduğunu unutmayın. Ayrıca, günümüzde Z kuşağın büyük çoğunluğu sosyal medya ve mobil cihazları yoğun şekilde kullanıyor. Dolayısıyla, tanıtım ve etkileşim için sosyal medya ve mobil uyumlu platformlar önceliğiniz olabilir. Öğrenciler genelde maksimum fayda sağlayamadıkları şeylere para harcamazlar. Ürününüzün değer önerisi bu yüzden kritik.
Belki de kullanıcılar ürünün sunduğu faydayı tam anlamıyor veya ihtiyaçlarına hitap etmiyor olabilir. Bu noktada, bir geri bildirim mekanizması eklenebilir. Kullanıcıların iptal nedenlerini öğrenip buna göre geliştirmeler yapabilirsiniz.
Fiyatlandırma konusunda “kahve parası kadar” diyorsunuz, ancak ucuz ürünler bazen algıda kalitesiz görülebilir. Bu yüzden fiyattan ziyade ürünü daha değerli göstermeye odaklanmak daha doğru bir strateji olabilir kanaatindeyim. Netice itibariyle ürün kaliteli olunca sizi bulanlar başkalarına da sizi önerecekler. Bedava reklam :).
Son olarak, bu ürünü çıkarmadan önce rakip analizi yapabildiniz mi? Mesela sektörde aynı ürünü sunan başkaları var mı? Varsa ürünlerin artı ve eksi yönlerini araştırdınız mı? Bu noktada onların neleri iyi yaptıklarından ilham alıp ve kendi farklılığınızı ve özgünlüğünüzü ortaya koyabilirsiniz.
Merhabalar, kullanıcı kazanma stratejinizi 14 günlük ücretsiz deneme üzerinden kurgulamışsınız sanırım. 14 gün biraz uzun değil mi? Yani kişi gerekli oldukça hesap açıp bu denemeyi suistimal edebilir. Bence bunun yerine ilk 3 gün içerisinde iade garantisi gibi bir şey sunsanız daha iyi olur.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. site hakkındaki bilgileri mesaj olarak ilettim.
Sitemiz kullanıcının sürekli olarak farklı hesap açıp deneyimleyeceği bir sistem değil çok fazla. Kullanıcıya sistemin fayda sağlayabilmesi için sürekli olarak gelişimini ay ay görebileceği bir sistem. O yüzden deneme sürümünü açtık aslında. Ha deneme sürümü hiç olmasa daha mı iyi olur, Direk satabilir miyiz. satarsak kullanıcı kullanır mı? tam olarak kestiremiyorum.
Aslında esas amaç tabiki bir dönüşümün olması ancak kullanıcıyada yarar sağlamak istiyoruz. ürünü satın alıp da kullanmak istemezse üzülürüz:(
Hayırlı olsun. Yeni SaaS girişimcisi olduğumdan çok iyi öneri yapamayabilirim. Ama şunları sormak istiyorum:
Amerika başta global pazarlara hitap ediyor musunuz? Pazarın büyüklüğü ve tüketicilerin gelir seviyeleri büyük fark yaratabilir.
Yeterince farklı alt segmentlere erişip satılabilirliğini test ettiniz mi? Öğrencilerin belli bir grubu almaz, ama belki başka bir grup vardır, özellikle ilgisi olabilecek gibi.