Merhaba Demek İstedim

Selamlar, ben Betül
Öğretmenim ama kariyer değişikliği hedefliyorum. E-ticaret, içinde olmayı istediğim bi alan. 2 yıldır bunu istesem de son bir ayda adımlar atmaya başladım. Kendi branşımla ilgili midjourney ve canva ile dijital ürünler tasarlamaya başladım.
Yayınlama ve pazarlama noktasında neredeyse hiç bilgim yok. Öyle ki, bu sitede geçirdiğim 15 dakikada mevcut bilgilerimden daha fazlasını öğrendim :)
Bu arada platformu çok sevdim, okuduğum yorumlarda herkesin paylaşıma açık olduğunu ve genelin benzer sorunları olduğunu fark ettim. Yalnız olmadığını bilmek güzel. Hepimiz için verimli süreçler diliyorum :pray:

1 Beğeni

hoş geldiniz hocam branş neydi

1 Beğeni

Teşekkür ederim :) Okul Öncesi

Hoşgeldiniz hocam başarılar dilerim

Hoşgeldiniz hocam, zamanla daha çok dolu dolu içerikler gelecektir.

1 Beğeni

fark ettim de artık akışa yetişemediğmizi kadar çok hareketlilik yok mu arkadaşlar bana mı öyle geliyor :smile:

çöplüğe dönen twitterdan sonra iyiki gelmişiz buraya be

hoşgeldiniz bu arada betül

1 Beğeni

Öncelikle hoşgeldiniz. Memurken eticaret yapılmıyor deniliyor doğru mudur gerçekten?

@Melih_Cat Evet abi onu bende diyecektim inan :joy: :joy:

Çok teşekkür ederim :)

Hoşbulduk, heyecanlıyım bunun için :)

Teşekkür ederim. Gerçekten ihtiyaçmış böyle bi yer :)

1 Beğeni

Muhtemelen öyledir, net bilgim yok.
Şu an sadece üretiyorum
Ama süreci nasıl ilerletirim ben de bilmiyorum

Bildiğim kadarıyla şirket açamıyor memurlar

1 Beğeni

Evet Gökay abimiz vardı kendisi buralardamı bilmiyorum onu soktuk dijital işlere ısrarla katkımız olsun diye adamın başına bela açmıştık :smile:

Yani şirket açamıyor demek elbette eticaretten men edilmek değil.Eşinin dostunun üzerinden de ilerletilebilir tabi.

1 Beğeni

Memurların kendi üzerine Şahıs veya Ltd./A.ş. kurmaları yasak ama bu ticaret yapamacağınız anlamına gelmez çoğu memur arkadaşın aile bireyleri üzerinden kurulumları sağlayıp devam ediyor hatta bir tanesinin çalıştığı kurum bunu biliyor ve müdürleri rahatsız ama herhangi bir yaptırım uygulayamıyor.

1 Beğeni