Merhabalar şu iki makineden birisini almayı düşünüyorum Rx Laser Lazer Kesim Ve Markalama Gravür Makinesi 40x40cm Neje 20w Fiyatı, Yorumları - Trendyol https://www.n11.com/urun/tcherchi-daja-dj6-3000mw-cnc-diy-lazer-gravur-makinesi-54240192 n11 de yer alan makine ev tipi daha kullanışlı gibi gelse de trendyol da yer alan makine ile daha iyi sonuç almak mümkün gibi geldi nedense. Bu makineler dışında daha iyi makine tavsiyesi de alabilirim? Sormak istediğim şey ise şu. Bu makineler ile neler yapabilirim. Benim aklımda shopify altyapısında müşterilerden baskı için görsel alıp deri cüzdan ve çanta üzerine, termos, tepsi, bardak altlığı, saydam cam bardaklara o baskıyı yazdırmak geldi? Bu makineler hakkında bilgisi olan daha fazla bilgi sağlayabilir mi?
4 Beğeni
Lazer kesim ile Pleksi harf kesebilirsin kapı tabelaları yapabilirsin kapı tabelalarını kesip online satabilirsin mesela farklı farklı tasarımları farklı farklı renklerde WC gibi uyarı tabelaları gibi ürünler yapılabilir lazer kesimle
Bu kapı isimlikleri, genellikle lazer kesim veya baskı teknolojisi kullanılarak özelleştirilebilir ve farklı renklerde veya desenlerde yapılabilir.
3 Beğeni
Harika bir tavsiye teşekkürler. Not aldım satacağım ürünlere
Merhaba, daha önce benzer cihazlar kullandım aslında bu makineler biraz daha hobi amaçlı, profesyonel amaçlı kullanacaksanız eğer daha pro makinelere yönelmenizi öneririm linkteki makineler kazımada ve kesmede çok yetersiz.
1 Beğeni
Yaptıklarını ETSY de değerlendirmeyi unutma
1 Beğeni