Herkese Merhaba, Ben Berkant

Merhabalar, ben Berkant 20 yaşındayım İstanbul üniversitesinde açıktan felsefe okumaktayım. Aslen oyun yapımı ile ilgileniyorum ve 1-2 senedir game designer rolünde kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Bu süreçte freelancer olarak bir şirket ile anlaşıp ilk oyunumu yapmayı başardım ama hedeflerimin arasında başarılı bir oyun geliştirme şirketi sahibi olmak ve kaliteli oyunlar yapmak olduğundan dolayı kendi projelerime odaklandım ve kendimi bir çok konuyla ilgilenirken buldum. Özellikle tek başıma ilerlediğimden dolayı öğrenmem gereken çok fazla şey var bunların başında reklam/marketing, website kurulumu, sosyal medya yönetimi gibi şeyler olduğundan dolayı sonuç olarak kendimi burada buldum.
Oyun geliştirmede E-Ticarete giriyordur yüksek ihtimal. :smile:

Hoş geldin Berkant hayat planlarına göre Felsefe bölümü biraz bağımsız olmamışmı :upside_down_face:

1 Beğeni

Abi bu kariyerimden ziyade kişisel gelişim amaçlı yazdığım bir bölüm. Olaylara bakış açımı değiştirir, düşüncelerimi geliştirir, ufkumu aydınlatır diye okuyorum yani.
Mitolojilerde var işin içerisinde hikayesel olarak oyun ile bağdaşan tek kısım burası. İleride mitolojik bir oyun yaparsam bilgisel olarak fayda sağlar diye düşündüm.

1 Beğeni