Hayp ilk rekorunu kırdı. Bundan sonra olacaklar?

Son 24 saat içinde büyük gelişmeler oldu. Ve buna katkı sağlayan sizler için bazı ayrıcalıklar daha ekledik.

Yayına başladığımız tarih boyunca aldığımız en yüksek ziyaret sayısının %577 fazlasına ulaştık dün. Fakat kaydol butonunu görememeyenler oldu.

Çünkü onu kaldırdık.

Artık yönetim, SEVİYE 2 üstündeki üyelerimizin elinde. Topluluğumuz için kimi uygun görürseniz davet edebilirsiniz.

Daha kalabalık değil, daha faydalı bir ortam istemiştiniz. Tamamdır.

Dijital ürün ticareti etkinliğimiz, Türkiye’de hiç görmediğiniz, globalde varsa da benim karşılaşmadığım türden bir organizasyon.

Ve bu asla bir eğitim / kurs olmaktan ibaret değildir.

Aylardır titizlikle çalışarak en uygun formatı bulduk. Bazı arkadaşlarımız önceki fiverr etkinliği gibi mi diye sormuşlardı.

Hayır. Bu onun bile çok daha ötesinde bir organizasyon.

Fiverr’da $10k/ay hedefimiz, freelancer hizmetlerinizi sürdürmeyi gerektiriyordu mesela. Müşterilerin her biriyle teker teker ilgilenmek ve amansız rekabetten sıyrılmak için çabalamak…

Bunu başardığınızda bir süre sevinebildiniz çünkü sürdürmek pek kolay değildi gördünüz.

Fakat bu etkinlikte kazandığınız becerilerle otomatik sistem kurabileceksiniz. Elbette elinizi tamamen çekerseniz bu da yürümez.

Ama iş gücünü minimuma indirip, daha az zamanda daha çok gelire ölçeklemek mümkün.

Ve son olarak, SEVİYE 2 üyelerimize ayrıcalık sunmamızı eleştirenler…

Gerek sosyal medya gerekse topluluğumuzda bazı söylentiler yayılmaya başladı.

Ve itiraf ediyorum, evet bu bir yanıyla da topluluk içindeki aktifliği yükseltmek içindi.

Fakat ve fakat… Sağlanan bu aktiflik yine size hizmet edecek. Örneğin etkinliklerimizde, birbirinizle yardımlaşabileceksiniz. Birlikte yeni pazarlama stratejileri, benzersiz ürün geliştirme methodları veya projemizi, gelirlerimizi, ne istiyorsak onu geliştireceğiz.

Bunun için de aktiflik şart.

Bildiğiniz gibi kendini sürece dahil edenler, her türlü uğraşta yolu daha hızlı tamamlıyor. Ve daha çok kazanıyor. Sadece izleyerek elle tutulur bir başarıya ulaşan kimi gördük ki?

Sürece dahil olmanızı bu yüzden ve kasıtlı olarak dayatıyoruz.

Yeni ayrıcalıklar eklenecek hız kesmeden. Ödül havuzumuza dahil etmek istediğimiz bambaşka şeyler daha var. Herşey sizin sayenizde ve sizinle birlikte…

Seviliyorsunuz :purple_heart:

18 Beğeni

Güzel gelişmeler devamını merakla bekliyoruz sevgili admin, hızlı büyüyor burası daha iyi yerlere ulaşır umarım.Davetiyeyi nereden gönderebiliyoruz bu arada?

1 Beğeni

daha yeni başlıyoruz @Melih_Cat :sunglasses: :sunglasses: güzel şeylere vesile olacağını söylüyordum hep.bunları görmek güzel.

kategorilere neden fiverr, freelancer bölümlerini eklemediğini merak ediyordum hep bu konularda katkı sağlayabileceğin çok şey olduğuna eminim.şimdi cevabımı aldım;)

freelancer geçmişinin üstüne çizgiyi çekmişsin anlaşılan.yine de o yolda ilerlemek üzere olanlar için bu kategorileri dahil ederseniz iyi olabilir gibi düşünüyorum

soldaki menüde gözüküyor bende.galiba sadece 2. seviyelere gösteriliyor.

2 Beğeni

Şimdi farkettim teşekkürler :pray:

1 Beğeni

Tebrikler o halde hepimize :smiling_face: Melih hocam bir de saas tarafına da geçecek miyiz bu etkinliktw? dijital ürün ticareti konunuzdaki resimde görmüştüm.saas formüllerinize ihtiyacım var çoğunlukla benim

1 Beğeni

@Melih_Cat hocamın maşallahı var. Malum platformdan tanıyorum. Mübarek enerjisine hayranım ya :) Bu arada bu haber için çok mutlu olduk ve çok teşekkür etmek istiyorum.

1 Beğeni

Böylesine doğal bir yapının içinde olmak çok heyecan verici. Umarım başarılar birbiri ardına gelir.

1 Beğeni

Ben etkinlik için gemiyi kaçırdım sanırım ama olsun; iyi bir şeyler yapmaya çalıştığınız, sağladığınız fayda ve insanların işine kattığınız değer için size ve ekibinize teşekkürler. :clap:t3: @Melih_Cat

1 Beğeni

o size bağlı. oraya varana kadar önceki nimetlerden faydalanabilirseniz, doğal olarak saas tarafına iştah kabartılabilir. tabi bunun için otomasyon ve ölçekleme farkındalığını kazanmamız lazım önce.

2 Beğeni

ismi bile korkuyor beni şu saasın :face_with_hand_over_mouth:

@Melih_Cat merhaba, seviyelerle ilgili birkaç sorum olacak, site üzerinde araştırdım ama bilgi göremedim. Toplam kaç seviye var, bunlara nasıl yükseliyoruz ve seviyelerin avantajları nedir?

yanlış bilmiyorsam şu şekilde

2 Beğeni