Son 24 saat içinde büyük gelişmeler oldu. Ve buna katkı sağlayan sizler için bazı ayrıcalıklar daha ekledik.
Yayına başladığımız tarih boyunca aldığımız en yüksek ziyaret sayısının %577 fazlasına ulaştık dün. Fakat kaydol butonunu görememeyenler oldu.
Çünkü onu kaldırdık.
Artık yönetim, SEVİYE 2 üstündeki üyelerimizin elinde. Topluluğumuz için kimi uygun görürseniz davet edebilirsiniz.
Daha kalabalık değil, daha faydalı bir ortam istemiştiniz. Tamamdır.
Dijital ürün ticareti etkinliğimiz, Türkiye’de hiç görmediğiniz, globalde varsa da benim karşılaşmadığım türden bir organizasyon.
Ve bu asla bir eğitim / kurs olmaktan ibaret değildir.
Aylardır titizlikle çalışarak en uygun formatı bulduk. Bazı arkadaşlarımız önceki fiverr etkinliği gibi mi diye sormuşlardı.
Hayır. Bu onun bile çok daha ötesinde bir organizasyon.
Fiverr’da $10k/ay hedefimiz, freelancer hizmetlerinizi sürdürmeyi gerektiriyordu mesela. Müşterilerin her biriyle teker teker ilgilenmek ve amansız rekabetten sıyrılmak için çabalamak…
Bunu başardığınızda bir süre sevinebildiniz çünkü sürdürmek pek kolay değildi gördünüz.
Fakat bu etkinlikte kazandığınız becerilerle otomatik sistem kurabileceksiniz. Elbette elinizi tamamen çekerseniz bu da yürümez.
Ama iş gücünü minimuma indirip, daha az zamanda daha çok gelire ölçeklemek mümkün.
Ve son olarak, SEVİYE 2 üyelerimize ayrıcalık sunmamızı eleştirenler…
Gerek sosyal medya gerekse topluluğumuzda bazı söylentiler yayılmaya başladı.
Ve itiraf ediyorum, evet bu bir yanıyla da topluluk içindeki aktifliği yükseltmek içindi.
Fakat ve fakat… Sağlanan bu aktiflik yine size hizmet edecek. Örneğin etkinliklerimizde, birbirinizle yardımlaşabileceksiniz. Birlikte yeni pazarlama stratejileri, benzersiz ürün geliştirme methodları veya projemizi, gelirlerimizi, ne istiyorsak onu geliştireceğiz.
Bunun için de aktiflik şart.
Bildiğiniz gibi kendini sürece dahil edenler, her türlü uğraşta yolu daha hızlı tamamlıyor. Ve daha çok kazanıyor. Sadece izleyerek elle tutulur bir başarıya ulaşan kimi gördük ki?
Sürece dahil olmanızı bu yüzden ve kasıtlı olarak dayatıyoruz.
Yeni ayrıcalıklar eklenecek hız kesmeden. Ödül havuzumuza dahil etmek istediğimiz bambaşka şeyler daha var. Herşey sizin sayenizde ve sizinle birlikte…
Seviliyorsunuz