Heyecan verici bir projede yer almak ister misiniz? Yakında yayına alacağımız web sitemiz için PHP ve Java konusunda deneyimli, yeni teknolojileri öğrenmeye ve gelişime açık bir Freelance Web Developer arıyoruz!
Teknik Beceriler:
PHP
Java
HTML & CSS
JavaScript
jQuery
Senden Beklentilerimiz:
PHP, HTML/CSS ve JavaScript konularında yetkinlik
1-3 yıl deneyime sahip olma
Proje kapsamında sitenin bakımı, geliştirme süreçleri ve güncellemeleriyle ilgilenmek
Başvurular için özgeçmişini ve varsa portföyünü bizimle paylaş! hasibeak@gmail.com
tavsiyeler harika bu girişim yolculuğumuzda işe alımla ilgili de tecrübelere ihtiyacımız olduğunu fark ediyorum.
ancak ürünün ne olduğu iletişim sırasında da öğrenilebilir kanımca.geliştirici arkadaşlarımız verilen bu brief sonrası iş verene mesajla sorabilirler. bu bence ürünü açıklamamak sayılmaz. bazı detaylar sorulunca öğrenilebilir yani
fikrin çalınmasıyla ilgili bir endişe olduğunu sanmıyorum. genel anlamda bir iş ilanı için yapılan açıklamayı da yeterli buluyorum.elbette daha fazla detay eklenebilir, bunun sonu yoktur da zaten.
yani aynı noktadayız fakat sen biraz daha detay olsa iyi olabilirdi diyorsun. bence güzel bir bakış açısı evet