İş görüşmesi yaptığımız adaylara, 3-4 tane 1-2 saatlik testler veriyoruz. Bu testleri kendi başlarına yapıp, süre sonunda bize emaille gönderiyorlar. Ama bazı adaylar çok bariz yapay zeka kullanıyor. Ben bununla ilgili özel bir uyarı yapmaya gerek duymamıştım. Çünkü kendi yerine başkasını sınava sokmak gibi bir şey bu. Bunun hile olduğu çok bariz.
Sorum şu: “Yapay zeka kullanmayın” gibi bir özel not düşmeli miyiz testlerin başına? Yoksa bunu belirtmeyelim, fakat bunu yaptığından şüphelendiğimiz arkadaşları direk elemeli miyiz?
Evet, YZ kullanma becerisi de önemli bir şey. Fakat şunları ölçmek istiyoruz örneğin yazılımcı ararken:
Bir problemi doğru anlayıp analiz edebiliyor mu?
Bu probleme uygun veri modelini tasarlayabiliyor mu?
İstenen veri transformasyonlarını tasarlayabiliyor mu?
Algoritma ve kodlama bilgisi var mı?
Temiz ve düzenli programlama yapabiliyor mu?
Dijital pazarlamacılar ve ürün yöneticileri için, farklı becerilere bakıyoruz. Ama her durumda, kişilerin kendi analitik ve problem çözme becerilerini öğrenmemiz gerekiyor. Aday, problemi YZ ile çözdüğünde, bunu anlayamıyoruz.
Belki şöyle bir şey yapabiliriz: Adayların YZ kullanarak bir problemi çözmelerini isteyebiliriz. Ama bu durumda vereceğimiz problem çok daha kompleks olması gerekir. Yani adayların kendilerinin spesifikasyonları ve mimariyi tanımlamalarını gerektirmeli. Bu durumda ise, problem çok daha zorlayıcı gelebilir adaylara. Yeni başlayanlar için uygun olmayabilir.
Evet, bunun belki şöyle bir faydası da olur: Eleman alırken, yalnızca aslında teknik yetkinlik aramıyoruz. Aynı zamanda güvenilirlik de arıyoruz. Her bir eleman aslında bir yerde bir yol arkadaşı. Bu yüzden, bu belki iyi bir şey bile olabilir. Çünkü eleman testte YZ kullandığı halde, bunu açıkça söylememekle bir anlamda bizi kandırmakta bir sakınca görmediğini göstermiş oluyor. Biz de bunu fark edebiliyorsak, yanlış bir kişiyle başlamayı baştan engellemiş oluruz.
Ben aday seçimi yapacak olsaydım bu yapay zeka gelişmeleri sonucunda eski tarz aday seçim sistemimi değiştirmeye çalışırdım. Yapay zeka kullanmalarına izin verirdim. İki üç kademeli seçim süreci belirlerdim sonrasında ilk aşamada YZ ile verilen problemin çözümünü isterdim. Bildiğiniz üzere YZ ye nasıl istem girerseniz, yönlendirmeleri nasıl yaparsanız ona göre sonuç alırsınız. Alınan sonuçlar bile her aday için farklı olacaltır. Daha doğrusu farkını ortaya koyanı bulmanız daha kolay olacaktır. Sonraki adımda ise YZ kullanmadan verdiğiniz probleme çözüm getirmelerini isterdim. Bu adımda online görüşme olmayacaksa ve problem çözümünde YZ kullanan varsa ve anladıysak elerdim. İkinci adım sonrasında istediğimiz özellikleri de incelerdik. Bu YZ sürecinin 3 5 sene içersinde nereye evrileceği bilinmediğinden YZ kullanımı iyi bilen gelişmeleri takip eden ve istediğimiz özelliklere en yakın olan adayı seçerdim.