E-Ticaret Altyapısı ve Entegrasyon Seçimi

Merhaba, yeni başladığım firmada e-ticaret ve pazaryeri altyapı sistemleriyle ilgili bir kurulum yapmam gerekiyor. İkas Scale, Shopify ve QukaSoft arasında kararsız kaldım. Özellikle Trendyol, Hepsiburada ve Amazon gibi platformlarla en azından stok entegrasyonu sağlayacak bir sistem arıyorum. Sizce hangisi daha uygun olur?

Merhaba, bu konuda kendi tecrübelerime dayanarak şöyle bir öneri yapabilirim: Eğer operasyonunuz büyümeye açık ve uzun vadeli düşünüyorsanız, İkas Scale daha doğru bir seçenek olacaktır. Daha geniş bir altyapıya sahip ve Trendyol, Hepsiburada, gibi pazaryerleriyle doğrudan entegrasyon sağlıyor. Ayrıca gelişmiş stok yönetimi ve hızlı güncellemeleriyle birden fazla platformu yönetmek çok daha kolay hale geliyor.

Ama eğer başlangıç aşamasında daha küçük ölçekte bir operasyon yürütüyorsanız ve maliyetleri düşük tutmayı hedefliyorsanız, QukaSoft da oldukça pratik ve etkili bir alternatif olabilir. Özellikle Türkiye pazaryerleriyle entegrasyonu kolay ve maliyet açısından daha avantajlı.

Benim tavsiyem, bu iki platformun ücretsiz deneme süreçlerini değerlendirmeniz. Böylece entegrasyon kolaylığını ve ihtiyaçlarınıza ne kadar uygun olduğunu daha iyi test edebilirsiniz. Umarım faydalı olur!

Yanıtın için teşekkürler scale paketinde amazon yok diye biliyorum.

Evet haklısınız gözden kaçırmışım