Hangi firmayı tercih ediyorsunuz domain alırken ?
Tavsiyenize ihtiyacım var.
guzel.net.tr, özellikle hosting fiyatları çok uygun.
Ben genelde hostinger tercih ediyorum. Global lokasyonlara sahip oldukları için
Ben Namecheap sitesini kullanıyorum. Domain bilgilerini gizleme özelliği ücretsiz. Cloudflare falan kullanmayacaksanız domain bilgilerini gizlemesi güzel özellik. Shared Hosting fiyatları 2-3 dolardan başlıyor ama hız konusunda nedir, nasıldır bir fikrim yok.
Guzelnet tercih ediyorum domainler için, bilinmedik yerlerden almamak lazım. Sonra firmada sorun çıkarsa domaini başka yere taşımak için baya bir uğraşıyorsunuz.
Domain alırken kısa bi araştırma yapıp en uygun fiyat veren sağlayacağı tercih ediyorum ama ileride çorba olmaması ve domain üyeliklerinizi kaybetmemeniz için sağlam not almanız gerekiyor, epey karışıyor bi süre sonra
Godaddy kimse sevmesede ilk üyeliklere ve ilk satın alımlara özel indirimleri oluyor genelde, daha önce hiç kullanmadığınız bir cihazdan satın almanız gerekiyor. Tabi yenilemesi de bi o kadar pahalı oluyor.Şu sıralar favorim cloudflare.
Genellikle öncelikli tercihim İHS oluyor ikinci sırada ise alastyr geliyor.
Bende guzelnet kullanıyorum. destek bölümü çok başarılı, sorun olduğunda hızlı çözüyorlar.
Güzel.net çok memnunum. Destek ekipleri çok iyi çalışıyor. Çok kısa sürede dönüş yapıyorlar. Birkaç kez bilmediğim konularda detaylı tarifler verip işimi halletmişlikleri var.
Ben Natro’dan aldım birkaç gün önce. Hatta bir yerde takıldım gece çok geç saat olmasına rağmen çok güzel yardımcı oldular. Ama henüz kullanmaya başlamadığım için fazla yorum yapamıyorum.
guzelnet host ve domain olarak