Herhangi bir dijital bilgi ürününün fazla satılabilmesi için pazarlama yazılarımızda en çok neye dikkat etmeliyiz? Fayda ve sonuçları vurgulamamız gerektiği yönünde çok fazla şey okudum ama bazen ne kadar faydalardan bahsetsek de istediğimiz dönüş olmayabiliyor…
Hocam, aslında bir ürünün sadece faydalarından bahsetmek yeterli olmaz. Başarılı bir funnel sisteminde üç ana yapı var:
Kanca: Hedef kitlenin dikkatini çeken güçlü bir giriş cümlesi veya başlıktır.
Hikaye: Ürünün faydalarını ve hedef kitlenin hayatında nasıl bir değişim yaratacağını anlatır. Yani insanlar bunca ürünler arasında neden senin ürünü alsınlar? Tercih etsinler.
Teklif: Hedef kitlenizi ürünü satın almaya yönlendiren bir çağrı veya fırsattır.
Ürünün fayda kısmı bu süreçte özellikle hikaye bölümünde yer alır. Ancak bundan önce, hedef kitlenizi doğru belirlemek çok önemlidir. Bu noktada Frank Kern’in çok güzel bir sözü var:
“Önce aç bir kalabalık bul, sonra onları doyur.”
Yine bunun yanında hedef kitleyi tanımakta önemlidir.
Soğuk kitle: Sizi ve ürününüzü tanımayanlar.
Ilık kitle: Sizi tanıyan ama henüz ürününüze tam anlamıyla güvenmeyenler.
Sıcak kitle: Ürününüzle ilgilenen ve satın almaya hazır olanlar.
Kaynar kitle: Ürününüze sadık, tekrar tekrar satın alma eğiliminde olan müşteriler.
Şahsi fikrim bu iki stratejiye uyulduğu taktirde çok güzel fikirler ortaya çıkacaktır.
Değerli bilgiler için teşekkürler hocam. Aslında aç bir kalabalık var fakat bu aç kalabalık benim takipcilerimin arasında yeterince yok sanırım. Dijital reklamları da ara ara denesem de istediğim sonucu alamadım @yasar