Dijital hizmetlerimi nasıl daha çok satabilirim?

Çalıştığım ajanstan çıktığımdan beri 1 yıldır çeşitli platformlarda müşterilere hizmet veriyorum.Kendi projemi geliştirirken buradan da geçimim sağlıyorum.Ancak bazen müşteri bulmakta zorlanıyorum.

Sizin müşterileri arttırmak için yöntemleriniz var mı? Neler yapıyorsunuz?

bence kural, sürekli kendini hatırlatmak. her gün platformlarda paylaşım yapmak diye düşünüyorum

3 Beğeni

kişisel marka oluşturmaktır bencede.öyle aman aman bişey yok aslında içerik paylaştıkça yeni müşteriler çekebiliyorsun arkadaşın dediği gibi

1 Beğeni

Diğer arkadaşlarımız benzer cevaplar vermişler bende birkaç ekleme yapayım.

Sizin gibi indie developer olsaydım hergün twitter, reddit gibi sosyal platformlarda ve developer, girişimci topluluklarında ufakça paylaşımlar yapardım.

Günlük tutmak gibi düşünün. O gün yaptıklarını, düşüncelerini, yaşadığın problemi ve zorluklarını anlatıyorsun.

5 yıl önce böyle başladım ben.

İnsanlar günden güne sizin neyle ilgili ve deneyimli olduğunuzu görüyorlar. Sonra bir hizmet almaları gerektiğinde akıllarına ilk siz geliyorsunuz.

Hayp.net’in amaçlarından biri de bu zaten. Ortak ilgi alanlarındaki üyelerimizin birbirlerini tanımaları ve birlikte ilerlemeleri. Burada da devamlı paylaşımda bulunanlar gittikçe tanınır olacak ve ürün ve hizmetlerini satmayı kolaylaştıracaklar.

Gerçekten işin özü süreklilik diyebilirim.

4 Beğeni