Yeni cursor yükledim ayarlarından model olarak deepseekr1 hazır olarak vardı direk onu işaretledim. Herhangi bir api girişi yapmadım şuanda rastgele bir websitesi geliştiriyorum. Bir yere ödeme yapmam gerekiyormu 1m token 2 dolar diye biliyorum fakat kafam karıştı
GÜNCELLEME
Hala ücretlendirme kısmını anlamış değilim fakat
hello world yazdıramayacak kadar dahi kodlama bilmeden
ingilizce kelime çalışabilmem için bir websitesi oluşturdum.
Gerçekten günümüzde yapay zeka tüm sınırları kaldırıyor.
Ücretliyi geçin ücretsiz videoları bile izlemeden bir süre sonra kurcalaya kurcalaya işi kavrıyorsunuz arkadaşlar yeterki bir işe girişin. Kervan yolda düzülüyor.
Amaçladığım şey basit bir kelime çalışma projesi yapmaktı
Dualingo gibi applerde çok fazla karışıklık var ve istediğim şekilde çalışamıyordum. Oxfordun yayınladığı kelime listesini kullanarak A1 den C1 e kadar tüm kelimeleri listeledim. Ve sonuç bu şekilde. Şimdi arada bir girip kelime cevaplayacağım ve kelime öğreneceğim. ( Şuan sadece localde çalışıyor henüz bir hosting alımı yapmadım! )
2 Beğeni
tebrikler @Berkant
yeni başlayanlara çok saygı duyuyorum. özellikle hiç yazılım, yapay zeka tecrübesi olmayanlar. mesleği, uğraşı farklı olan ama içinde bulunduğu çağı iyi okuyanlar…
yaptığın uygulama epey şık olmuş. birçok arkadaşıma benzer şeyleri öneriyorum. yani kendi kullanabileceğin, işine yardımcı olabilecek veya hobi amaçlı keyif alabileceğin basit uygulamalar geliştirerek başla.
zor yanı yok, söylüyorsun yapıyor.
yapamadığında, nereyi yapamadıysa onu söylüyorsun düzeltiyor. düzeltmediyse, başka bir şekilde anlatıyorsun. yine olmadıysa, geri alıp “bundan farklı bir şekilde çöz” diyorsun.
tamamen planlama ve iletişim becerisinden ibaret.
tekrardan tebrik ederim 
1 Beğeni
Teşekkür ederim. Şahsen sizler gibi bu tarz imkanlardan bahseden olmasa başta işini tehlikeye soktuğundan bir işe yaramayacağını sonrasında bundan kurs çıkartıp para kazanan insanlara kalacaktık.
1 Beğeni
süper hocam benim yapmış olduğum hç kodlama bilmediğim halde youtube apisinide kullanıp prompları ona göre yazdırdığım bir nevi kanal analizlerini yaptığım youtube platformu 
2 Beğeni
Hocam çok iyi elinize sağlık bunu kullanmak istiyen çok kişi olabilir bence çıkartın abonelik şeklinde hizmete sunun
1 Beğeni

evet gerçekten kullanılabilir bir uygulamaya benziyor başarılar dilerim hocam 
1 Beğeni
Teşekkür ederim var planlar