Merhaba ben Sezer Durmuş. Yaklaşık olarak 9 senelik insan psikolojisi, kadın-erkek ilişkileri, ticaret, beden dili, kitle manipülasyonu, etkili iletişim gibi konularda eğitimler almış bir yaşam koçuyum.
Kendimi geliştirdiğim alanlarda insanlara değer katmak için adım attığım dijital dünyada 4-5 senelik bir içerik üreticiliği geçmişim var.
Bu alanda kişisel gelişim alanında büyüttüğüm ve bana network + para kazandıran Kendini İnşa Et ismindeki sayfanın sahibiyim.
Psikoloji bilgim ile dijital serüveni birleştirerek bu alanda en iyilerden olan Akgün Doğaç ile bir arada çalışma fırsatı buldum.
Bir dönemde marketing tarafında etkili işler yapmış BatuZ ile akademisi içerisinde çalışmıştım.
Şuan da ise aktif şekilde growth marketing alanında markalara hizmet vermeye, yurt dışı üzerinde hedeflediğimiz kitlelere ihtiyaçlarına yönelik ürünler geliştirip satma ile uğraşıyorum.
Bu platformdaki değerli insanlara bilgilerimi sunmak ve alanında yetkili insanların gösterdiği yol haritalarını sürecime eklemek için bulunmaktayım.
Umuyorum keyifli arkadaşlıkların bir başlangıcı olacaktır.
“Bilgi paylaşıldıkça güzeldir.”
Saygılarımla.