Wordpress'te hangi paketi seçmeliyim?

Danışmanlık hizmetlerim için kurumsal bir websitesi yapmak istiyorum. Buna ek olarak blog tarafını aktif kullanacağım, dijital ürünler satacağım ve bir Newsletter oluşturacağım. Newsletter için muhtemelen convertKit kullanacağım. Hangi paketi seçersem daha iyi olacağı konusunda karar veremedim. Mesela hizmetlerin ödemesini direkt siteden almak istersem veya dijital ürünler satarsam bu e-ticaret mi oluyor? Kişisel, Premium, Kurumsal paketlerinden birinde bunları yapamaz mıyım?

Daha önce Wix’te websitesi yapmıştım ama Wordpress bana biraz karışık geldi. Şu paket sana yeterli gelir dediğiniz paket hangisi olur? Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.

Siteniz üzerinden kartla online ödeme alacaksanız bu e-ticaret oluyor.

Ama danışmanlık üzerine bir site kuracaksınız. Müşteriyle birebir iletişimde ödeme alacaksınız.

E-ticaret yapacaksanız WordPress paketleri almak yerine bir hosting kiralayıp ücretsiz kurulumunu sağlayabilirsiniz. En az 1/4 daha ucuz olur.

Convertkit iyi bir tercih. E-postaların teslim edilebilirliği ve spam yerine genel kutusuna düşme oranı diğerlerine göre çok daha yüksek. :ok_hand:

1 Beğeni

Anladıım, teşekkürler. O zaman Kurumsal paketi seçmem gerekiyor.

Melih Bey sizce Wordpress yerine Squarespace seçersem pişman olur muyum? Squarespace’in temaları Wordpress’in temalarından daha güzelmiş ve daha kolaymış gibi geliyor. Bir de “Business” paketinde “Sell products and services” seçeneği var.

Squarespace’i kullanan kişi sayısı -yani benim bildiğim- daha az, bir sorun yaşarsam ve kimseye soramazsam diye endişeleniyorum.

Evet dediğiniz gibi desteğe ihtiyacınız olduğunda Wordpress kaynak olarak zengindir ama SquareSpace için internette ne kadar döküman var emin değilim.

1 Beğeni