Wordpress projem

Yorumlarınızı benim için önemli iyi ve kötü yanlarını söylerseniz. Sevirim şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkürler.

Seo Yapılmadı

4 Beğeni

biraz geç açılıyor gibi geldi yada benim net yavaş sanırım. onun dışında gayet hoş görünüyor. başarılar.

1 Beğeni

Teşekkürler onuda çözeceğim kısa zamanda skoru 89 du biraz daha seo ile uğraşmalıyım. Yorumuzun için teşekkürler :heart:

1 Beğeni

Site bir tık geç yükleniyor page speed puanlarına takılı kalmadan gerçek bir optimizasyon gerekli @Melih_Cat Hocamın bu konuda güzel eğitimleri mevcut tasarım olarak gayet hoş birde alt kısımda sanırsam instagram feed kısmı ERR400 mevcut kontrol ediniz.

2 Beğeni

‘hakımızda’ kelime yanlış yazılmış, ilk gözüme çarpan…

1 Beğeni

Buradaki latince yazıları bilerek mi yazdınız o gözüme çarptı

1 Beğeni

Ben bu tarz incelemeleri çok seviyorum ve detaylı olarak göz atıyorum :)

Tespitlerim şöyle;

• Sol alt köşede çıkan mavi renkli çerez uyarısı sitenin kırmızı temasına uygun olmamış. Bu da aynı renk yapılabilir. Fakat ben sitede hangi çerezlerin ne amaçla kullanıldığına dair bir çerez politikası göremedim. Bunun için CookieYes gibi bir eklenti ile bu işi daha profesyonel hale getirebilirsiniz.
  • Ana sayfada başlık olarak firma adı ve slogan kullanılması daha uygun olur. Ben genellikle menülerde ana sayfa ibaresini kullanmıyorum. Zaten ziyaretçiler logoya tıklayıp ana sayfaya döneceğini biliyor.
  • Header alanın altında yer alan siyah bant ve içeriği genellikle topbar alanında yani üstte olur.
  • Üst menü mobil uyumlu değil. Hamburger menü, logo ve cta butonların yerleşimi tekrar elden geçirilmeli.
  • Ben bir ziyaretçi olarak sitenin tam olarak ne tür hizmetler verdiğini anlayamadım. Hizmetler altında detaylı bir sayfa yapılarak ürünler yada hizmetler tanıtılabilir. Bir sitenin en çok dikkat çeken ve satış getiren yeri hizmetlerdir ve seo’ya uygun olmalı.
  • Hero alanı daha özenli tasarlanabilir. Yazı ortada çok yalnız kamış. Bunu sol kenara alıp altına header’daki butonlardan birisi alınabilir.
  • Harita embed kodunda bir hata var. Ümraniye’den firma lokasyonuna bir yok tarifi veriyor. Hatta lokasyon bölümü kaldırılıp yerine başka bir bölüm eklenebilir. Çünkü harita zaten bize ulaşın sayfasında yer alıyor.
  • Bizi Takip edin bölümündeki instagram kısa yolu çalışmıyor.

Umarım faydalı olmuştur.
Saygılar

1 Beğeni