Merhaba, ben 46 yaşında yazılımcı bir girişimciyim. niyi5.com isimli bir sosyal medya uygulaması geliştiriyoruz ufak bir ekiple. Farklı kategorilerdeki ürünlerin en iyi 5 listelerinin oluşturulabileceği bir uygulama olacak. Bu toplulukta özellikle dijital pazarlama ve inovasyon konularında kendimi geliştirmek istiyorum.
Merhaba, hoşgeldiniz. Umarım uygulamanız iyi yerlere gelir. Listedeki sıralamalar neye göre belirleniyor? İnsanlar neden uygulamayı indirmek istesin? Google yorumlardan bakmak gibi. Yatırım almak gibi bir düşünceniz var mı? Merak ettim. İyi günler dilerim.
Hoşgeldiniz sizi iyi yerlerde görmek isteriz başarılarınızın devamını diliyorum
Geç yanıt için kusura bakmayın. Sıralamalar, insanların tercihiyle belirleniyor. Mesela kullanıcılara soruyoruz: Tesla mı daha iyi, Mercedes mi? İnsanların sorulara verdikleri yanıtlara göre biz sıralamaları yapıyoruz.
Uygulamayı neden indirmek istesinler?
Tüm diğer sosyal medya uygulamaları gibi bunun da benzer motivasyon faktörleri olacağını düşünüyoruz. Ama tabi ne kadar gerçekçi onu yolda göreceğiz.
Yatırım almak: Kendi kaynaklarımız bizi oldukça uzun süre götürebilecek seviyede. Kendi kaynaklarımızla olabildiğince devam etmek arzuluyoruz. Daha kolay geliyor bize :)