Reklamlarımızı geliştirmek için fikir paylaşımı yapalım mı?

Az önce ürünüm için instagramda nasıl reklam hazırlasam bilemedim.Bazende websitemdeki metinleri kurcalıyorum sürekli, müşteriler için ikna edici birşeyler yazmak istiyorum.

Acaba birbirimizden tavsiyeler alsak nasıl olur?

Eminim tecrübeli arkadaşlar bu konuda bizim gibi acemileri daha iyi yönlendirir.

Birde böyle tavsiyeler almak için soru sor bölümünü mü kullanmalıyız @Melih_Cat ?? Teşekkürler

5 Beğeni

Güzel bir öneri :ok_hand:

Sitenizi müşteriler için daha anlaşılabilir ve ikna edici kılmak için satış metni iyileştirmeleri yapabiliriz elbette. Yada içerik pazarlama metinlerinizi hatta twitter içeriklerinizi bile geliştirebiliriz birlikte.

Tüm bunları aslında copywriting becerisine bağlayabiliriz.

İster bir ürün yada hizmet, isterseniz satmak istediğiniz bir fikir olsun… Bu beceriyle kelimelerimizin gücünü uçurabiliriz. 5 yıllık deneyimim var bu konuda, doğru yerdesiniz yani (:

Evet “Soru Sor” bölümünden yada dediğim gibi copywriting etiketiyle tavsiye isteyen bir konu başlatabilirsiniz.

:pushpin: @SEZER.AI senin açtığın bu konuyu da 2 ay boyunca en başa sabitliyorum.

Metinlerinin daha fazla kişiye hitap etmesini ve kelimelerinden daha yüksek kazanım elde etmek isteyen diğer arkadaşlar da görsün.

“Mevcut reklamım/içeriğim bu. Nasıl daha iyi hale getirebilirim” diyerek tavsiye istemeniz yeterli.

Talebinize ilk ben koşacağım (:

5 Beğeni

Çok teşekkürler :bowing_man: Twitter aklıma gelmemişti, bu siteyi oradan duymuştum bende fakat orada bir ticaretim yok sadece takılıyorum.paylaşımlarınızıda takip ediyor ve başarılı buluyorum.Bir ara birşeyler satıyordunuz galiba son zamanlarda göremiyorum gerçi.

Bahsettiğiniz gibi reklam ve satış yazarlığı konusunda tavsiye paylaşımı iyi olacaktır.Sonuçta hepimiz o veya bu platformda birşeylerimizi daha iyi tanıtmaya çalışıyoruz :muscle:

2 Beğeni

çok iyi olur destekliyorum

+1 ben de :orange_heart:

1 Beğeni

Merakla bekliyoruz gelişmeleri.

bilgi seviyesi ve tecrübeden bağımsız olarak, her insanın bu nasıl olmuş diye sorabileceği birileri olmalı etrafında, çok iyi yaptıysa bile tasdik edilmek ister insan.

4 Beğeni

Bence de öyle. Hatta çoğu zaman kendi gözümüzden bakınca göremiyoruz kusurumuzu, eksiğimizi.Dışarıdan bakan göz gerek böyle zamanlarda kesinlkle

3 Beğeni

Ne demek, ben teşekkür ederim.

Twitter ile ben bu sene tanıştım aslında. Son 6-7 aydır baya aktifim. Evet birkaç ürünümü tanıttım. Güzel dönüşler de oldu.

Şimdiye kadar ürün lisanslama SaaS’ımı ve 2 online kursumu duyurdum oradan. Valla o zaman 5-6k takipçi varken bile tek twitten birkaç satış geliyordu :smile:

Bir de haypnet’i kurmam, sonra ikas’ın sponsor olması falan hep twitter sayesinde oldu açıkcası. Bu zamana kadar sponsorluk falan hiç bildiğim şeyler değildi.

Yani ciddiye alan için twitter da güzel imkanlar sunuyor, doğrudur.

4 Beğeni