Geçen gün instagramda bir video gördüm . Birisi İsmail YK ve stratejisinden bahsediyordu. İsmail YK Türkiye’ye geldiğinde herkesin bir fan grubu olduğunu fark ediyor. Ben rock yapsam zaten fanları olan gruplar var yada birçok müzik türünün fanları var diyor. Sonra onları taklit ederek yükselemeyeceğini fark edince bildiğimiz İsmail YK şarkılarını çıkararak çocuklara oynuyor. Çünkü çocukların daha müzik zevki oturmadığı için onlara yönelirsem büyüdüklerinde fan kitlem olur diyor. Tarzı da ona göre belirliyor zincirler,yırtık pantolonlar. Kısacası adam gerilla marketingi keşfediyor. Bunu bu şekilde duyduğumda ilgimi çekti ve haklı geldi. Sizin de düşüncelerinizi merak ediyorum
bunu kendi ağzından mı söylüyor merak ediyorum
1 Beğeni
- O zaman çocukların gözünde bir çizgi roman kahramanı gibisiniz…
-Evet, öyle… Büyükler “İsmail bu işi bilmiyor, modaya uymuyor” diyordu ama o rahat olmayan çizmeleri, eldiveni, ben çocuklar için giyiyordum. Nasıl Michael Jackson 1995 yılında stadyum konserlerinde full çekiyordu! O stadyumu dolduranlar da 1987 yılındaki çocuklardı. O dönemki projelerinden kalma çocuk kitlesiydi.Burada hürriyete verdiği röportajda aslında baya açıklıyor alttan alta.