Herkese Selamlar Ben Oğuz. (Forum kültürünü özlemişiz :))

Merhabalar,

İsmim Oğuz, Anadolu Üniversitesi İngilizce İşletme mezunuyum ve 30 yaşındayım. Mevcut işimden ayrılarak şu anda YouTube’a içerik üretmeye odaklanmış durumdayım. Öğrenciyken yüzlerce WordPress site tasarladım ve dijital dünyaya olan ilgim o günden bugüne hiç azalmadı. Zamanımın büyük kısmını bilgisayar başında geçiriyorum ve Adobe programlarına oldukça hakimim.

E-ticaret ve dijital ürün satışında kendimi geliştirmek, bu alandaki tecrübelerinizi öğrenmek ve aynı zamanda kendi bildiklerimi paylaşarak topluluğa fayda sağlamak istiyorum. Eski forum kültürünü özlediğim için burada olmak beni mutlu etti. Birlikte güzel bir bilgi alışverişi yapacağımıza inanıyorum.

Herkese selamlar

5 Beğeni

hoş geldiniz zaman geçtikçe büyümeye devam ediyoruz sanki :slight_smile:

1 Beğeni

hoşgeldin oğuz forumun hissi farklı oluyor bende kopmayı denedikçe daha çok bağlandım gariptir :smile:

günden güne yeni insanlar tanımak güzel gerçekten @emirhanozsari katılıyorum

1 Beğeni

Hoşgeldin sefalar getirdin hocam.

@emirhanozsari Hoşbulduk teşekkürler büyümeye katkımız olur umarım :slight_smile:
@Melih_Cat Hoşbulduk hocam sizi twitterdan takip ediyoruz zaten :) Evet biraz topic okuyunca farkettim yılların forum özlemi varmış. Hayp.net çok faydalı bir platform olmuş size ve emeği geçenlere teşekkür ederiz. Umarım daha çok kişiye ulaşır :slight_smile:

Hoşbulduk Yaşar hocam teşekkürler.

2 Beğeni

övenleri çok gördük üstat eleştiriler nedir onları alalım bide :)

geçenlerde baya şu dark/light tema kavgası çıkmıştı onu çözdük allahtan

2 Beğeni

Abi xenforodan ilk geçince buraya sana alınmıştım ama alışınca burası daha bir samimi gelmeye başladı hakkaten

Abiler bişi diyosa bildiği vardır kardeşim :upside_down_face: Burayı görme fırsatın olursa Çağrı abi sözüm sana. Söylemesen Xenforo diyip kaptırmıştık kendimizi valla

Haypnet ikas görünür olmak üzere arkada birçok gizli kahramanın eliyle büyüyor arkadaşlar. Ve bunlarda hepinizin parmağı var :pray:

Tam zamanlı işinizi bırakıp mı atıldınız Youtube’a ?

1 Beğeni

Eleştiri olmaz hocam naçizane tavsiye olur :) mobil app kategorisi açılabilir. Açılan konular eski usül uzun forum içeriklerinden ziyade kısa twitter bilgiselleri gibi olabilir. Malum, insanların okuma alışkanlıkları değişti bilgiye erişebilirlik kolaylaştı uzun yazılar okunmuyor.Bende özlem gidermek için bol bol konu açıp katkıda bulunacağım :slight_smile:

Mikro ölçekli Turizm acentam var hocam işyeri kirası, personel giderleri, belge giderleri, diğer artan maliyetler ve riskler sonucu, sezon sonu işyerimi kapatıp evden çalışmaya başladım. İşyerim varken Youtube içerik üreticiliği yapıyordum zaten şimdi daha fazla ilgileniyorum.

1 Beğeni

Merhabalar Oğuz, hoşgeldin :)

1 Beğeni

Merhabalar Oğuz, aramıza hoşgeldin :slight_smile:

1 Beğeni

@GOKTUG Hoşbulduk teşekkürler :slight_smile:
@kozba Hoşbulduk teşekkürler sizde hoşgeldiniz hocam :slight_smile:

2 Beğeni