Gelir-gider takibini nasıl yapıyorsunuz?

Arkadaşlar merhaba, küçük bir e-ticaret işim var ve bu işin muhasebesiyle ilgili daha verimli bir yöntem arıyorum.

Gelir-gider takibini şu an manuel yapıyorum ama artık zaman kaybı oluyor ve hatalar yapmaya başladım. Sizce hangi muhasebe yazılımını kullanmalıyım?

Özellikle Türkiye’de vergi mevzuatına uygun bir çözüm arıyorum. Önerileriniz nedir?

ben de benzer bir durumdaydım ve Paraşüt kullanmaya başladım. Hem kolay bir arayüzü var hem de Türkiye’deki vergi mevzuatına uygun çalışıyor.

Fatura kesme, giderleri takip etme gibi işlemleri çok hızlı yapıyorsun. Birde banka hesaplarını bağlayarak tüm işlemleri tek ekrandan görebiliyorsun.

Eğer ufak bir işletmeysen işini ciddi anlamda kolaylaştırır.

birde QuickBooks var ama Türkiye’de tam verimli olmayabilir, biraz daha global çözümlere odaklanıyor.

1 Beğeni

ben ingilteredeki şirketim için quickfile kullanıyorum. stripe entegrasyonu yaptım ve tüm satışlar için otomatik fatura kesiliyor. Tek bir panelden takip edebiliyorum gelir gideri.

Türkiye’deki şirketimdeyse sadece hizmet satışı yaptığım için elle kesiyorum faturayı pek problem olmuyor. Google tablolarda tutuyorum onu da basit bir tabloda.

2 Beğeni