Dijital ticaret etkinliğine nasıl katılabilirim arkadaşlar?

Merhaba bende katılmak istiyorum ancak seviyem yetmiyormuş yükseltene kadar merak ediyorum neler yaptığınızı geride kalmak istemiyorum.Katılabileceğimiz başka bir yöntem varmı @Melih_Cat kardeşim ücretiyle olursa ne kadar olur?Ek baraj açacakmısınız bizler için yada öyle sorayım

1 Beğeni

seviyem henüz benim de yetmiyor fakat zaten endişelenmeye gerek yok bize de sıra gelecek :smile:

merhaba. maalesef etkinliğe ücretli katılım yok.

devam ettiği sürece topluluk içi aktiflik ve katkınız yada katılım seviyeniz 2 olduğu durumda dahil olabilirsiniz.

etkinlik bittiğinde katılmamış olanlar için tekrarı olmayacak. yada minimum 1000 dolar olur kış sezonundan sonra katılmak isteyenlere

2 Beğeni

ben katılabildim şimdi erişim linkini bekliyorum •_•

Anladım bitmeden yetişebilirim umarım.sonrası için bin dolar ödemek istemiyorum açıkça

1000 dolar çok değilmi ya :s

ben fazla vakit bulamadım toplulukta seviye için.sadece topluluğa katkı sağlayanları ödüllendirmenizi anlıyorumda vakti olmayanlar için bu kadar ücret fazla bence🤔

bana da fazla geldi bu ücret.seviyem nedeniyle katılamazsam sonrasında tekrarı olursa okeyim ücretliyse sanmıyorum

onu etkinlik bittikten sonra tekrar değerlendirirsiniz :) katılımcılarımızın mağazalarını görünce yani.

bir de arkadaşlar, ücret dediğim gibi zaten talep etmiyoruz. belki de tekrarı için de etmeyeceğiz. kesin değil diye belirttim.

diğer yandan, topluluk içi katılımınızı istememizin asıl amacını yine açıklayayım.

bu basit görev için vakit ve enerji harcayacak durumda değilseniz, zaten etkinliğimiz için de uygun değilsiniz anlamına gelebilir.

kısacası, etkinliğimiz aktif katılım gerektiriyor. ciddiye alanlar ve birlikte ilerlemek isteyenlerle kuracağız mağazalarımızı.

yani bu otomatik gelir sistemini ve dijital ürün ticaretini ücretli değil, aktiflik üzerinden ilerletmek istiyoruz.

5 Beğeni

Benim seviyem uygun erişim linkimizi nereden alacağım?

Şuna katılıyorum; toplulukla ilerlemek dediğiniz zaten olması gereken.Daha önce buna benzer etkinliklere katılanlar bilir ki, böyle aynı konuda diğer arkadaşlarla yardımlaşmak fikir alışverişi yapmak falan harika fayda sağlıyor.Sonuca daha hızlı ulaşıyoruz yanii :hibiscus:

1 Beğeni

buradan katılabiliyorsunuz seviyeniz yetiyorsa

https://hayp.net/t/dijital-urun-ticareti-1-adim-yol-haritaniz/

1 Beğeni

Teşekkürler bekliyorduk epeydir katılayım bende

:face_with_monocle: arkadaşlar biz duyduğumuz gibi elimizden geleni yaptık katılmak için.etkinliğin önemini fark eden gerekeni yaptı.yapmayansa önemsemiyor kusura bakmayın fakat olay bundan ibaret.