Bugün keşfetmemle beraber biraz inceledim siteyi üstte bir reklam alanı var ve, başka sayfalarda göremedim.Birşey satıldığınıda göremedim vip, premıum falanda yok.hayp.net sitesi nasıl para kazanıyor peki??
o üst kısmı bende reklam sanıyordum reklam engelleyicim varken allah allah neden engellemiyor dedim meğerse sponsor alanıymış.geçen ay premium üyelik satışlarıyla ilgili sayfa vardı.bende katılacaktım ama kaldırmışlar altyapıyı değiştirince.sanırım şuan sadece sponsor olarak kazanıyor bu site.
Açtığınız konular vergi memuruymuş hissi uyandırıyor biraz
Neyseki gizlediğimiz birşey yok burada herşey şeffaf :)
Reklam dediğiniz orası bir Adsense alanı değil. Dijital girişimcilere destek olmak için ikas.com ana sponsorumuz oldu. Zaten yeni olduğunuz için bilmiyor olabilirsiniz, burası açılalı daha 2 ay bile olmadı.
1 ay önce başka bir altyapı kullanıyorduk. Orada @Loshka 'nın dediği gibi premium üyelik, kategori ve bildirim gibi reklam seçeneklerimiz vardı. Bunlar tekrar gelecekler.
Şuan bir sponsorumuz var ileride belki 2 yapabiliriz ama şimdilik ihtiyaç duymuyoruz ikas’ın desteği yetiyor. Olursa da, o sponsor için daha küçük bir banner alanı ayırabiliriz.
Nitekim asla Adsense koymayacağız ve topluluğumuzu reklama boğmayacağız.
Bunun dışında topluluğumuz dayanışma için kuruldu. Kar amacından ziyade fayda odaklı ilerleyeceğiz.
Abi haypnet üzerinden kara para mı aklıyorsunuz gsdfgsfgs
Anlamadım ki, siteyi koyu tema yaptık diye karanlık işler çevirdiğimiz mi sanılıyor acaba
Yeni keşfediyorum burayı kusura bakmayın baya merak etmişdim, cevaplarınız için teşekkür ederim