ozon.ru sitesinde bir mağazamız var. Araba yedek parça satışı yapıyoruz. B2B sistemiyle yaptığım için aldığım ürünün ödemesini 45 gün sonra yapıyoruz. en büyük dezavantaj, 1000 dolar kâr elde edince ozon sitesinin ödeme yapıyor oluşu. ali Express Türkiye’den şu anda mağaza açılış başvurularını kabul etmiyor. yaklaşık 7 aydır onay vermedi. Allegro, Amazon, Zoom ve Trendyol yurt dışına satış yapmak istiyoruz. Kazancımınızı yapacağımız belgesellerin fonlaması için kullanacağız. Güzel bir derdimiz var umarım giderek iyi bir hikayemiz olur ve burada paylaşırız. Şu anda işler durma noktasına geldi. Sanırım Kasım indirimleri ve yaklaşan yılbaşı sebebiyle oldu bu… 1000 dolar kâra çabuk ulaşmak için mağaza ismimizi değiştirip tekstil ürünleri de satmak istiyoruz… Önerileriniz olursa, Ozon.ru sitesinde satış yapanlarınız varsa paylaşmanızdan mutluluk duyarım.
Merhaba, ozon.ru sitesinde 1000 dolar barajına hızlı ulaşabilmek için farklı ürün kalemleri eklemeniz çok faydalı olacaktır doğru düşünmüşsünüz. Tekstil sektöründe yeni başladığımız projemiz var. Kadınlar için crop sweatshirt , jogger üretmekteyiz. Rusya’nın soğuk iklimde olması ve ürünlerimizin ruslara hitap etmesi nedeniyle satış yapacağınıza inanmaktayız. Eğer işbirliği düşünürseniz iletişime geçin ne yapılabilr görüşelim.
Merhaba, çok sevinirim en azından denemiş oluruz ürün yükleyerek…
bu ozon.ru dediğiniz yeri ilk defa sizin sayenizde keşfettim. rusya içi bir pazaryeri tamamen burası sanırım doğru mudur
Evet Rusya’ya satış yapılıyor yalnızca. 500 milyona yakın trafiği var. Avrupa ambargo uygulayınca özellikle batılı markaların ürünleri Türkiye üzerinden çok fazla sattı… 2022 yılından itibaren Türkiye’de mağaza açılışları oldu… ben de Nisan ayında mağazayı açtım şu an satışlar durma noktasına geldiği için tekstil ve başka ürünlere bakıyorum…